Sørfjell Judogruppe

Sørfjell Judogruppe har fokus på trivsel og idrettsglede. Vi har masse kontaktleker, motorisk trening for hele kroppen, turnøvelser og selvfølgelig judoteknikk. Judo for barn består av kasteteknikker og holdegrepsteknikker. Vi har et graderingssystem der vi graderer en gang i året, men dette er ikke hovedfokus. Vi tilpasser pensum til aldersgruppa vi trener.

Vi er Aust-Agders ENESTE JUDOKLUBB, men samarbeider litt med Budosør Judoklubb og Kristiansand judoklubb om å arrangere barnestevner. Planen er at vi skal ha tre barnestevner årlig på Agder

Jørgen har 1.dan (sort belte) og har vært trener og leder i Namsos Judo Club i mange år. Han jobber til daglig på Stuenes skole, og er også president i Norges judoforbund. Jørgen har vært en med i judo siden 1980.

Eivind har 1.dan (sort belte) og har vært trener og leder i norges største klubb NJJK (Oslo). Han jobber til daglig på Stinta skole. Eivind har vært med i judo siden 1980.

Hovedstyret i IL Sørfjell har nylig vedtatt å kjøpe inn 100 kvm nye judomatter så vi har topp utstyr fine fasiliteter.

Vi har egen side på Facebook (IL Sørfjell-judogruppa)

For mer info om judo: www.judo.no

Treningstid:

Onsdag 18.30-19.30(nybegynnerparti 7-12 år), onsdag 19.30-20.30(viderekommende 9-12 år)

Sted:

Flerbrukshallen på Stuenes skole.

Trenere:

Jørgen Hillestad og Eivind Skjollby

Kostnader:

400 kr for ny drakt (for nybegynnere). Ellers har vi IL Sørfjell sine priser på aktivitet (1000kr pr.år under 18 år) Utøvere over 13 år må i tillegg ha utvidet forsikring(200kr)